• Telefon: 0638033217, 062277736
  • Adresa: Dositeja Obradovica 8k TAMIŠ KAPIJA
  • E-mail adresa: [email protected]
Pratite nas na društvenim mrežama:

O nama

Plesni studio ,,Lana",
osnovan je 6. septembra 2018. u Pančevu. Studio su osnovale rođene sestre, Bogdana i Bogdanka Kelča, koje su ujedno i instruktorke mažoret plesa u istom.
Plesni studio ,,Lana" nalazi se u Pančevu, u ulici Dositeja Obradovića 8K, ulaz u AMAN plus na Sodari
(TAMIŠ KAPIJA).
Registrovani smo kao sportsko udruženje mažoret sporta ,,Lana" i samim tim 2018. godine postajemo član Saveza mažoretkinja Srbije kao i član Svetskog saveza mažoret sporta.
Od septembra 2019. godine postali smo i član Sportskog saveza grada Pančeva. Naša ideja sprovedena je u delo i nakon godinu dana rada i truda u našoj sali svakodnevno odzvanja zvuk smeha i odiše energija zagrljaja dece koja rado dolaze na treninge, vredno rade i napreduju.
Naš cilj je da deci omogućimo napredak, zdravu atmosferu, kao i pravilan psihički i fizički razvoj.
Mažoret ples (sport) je atraktivna disciplina koja obuhvata sve vrste plesova, osnove baleta i gimnastike uz korišćenje rekvizita poput mažoret štapa, pom pona i zastava.
Mažoretkinje su lepe, graciozne i veličanstvene, nazivaju ih ,,živi suvenir grada". One putuju, takmiče se, revijalno nastupaju i vredno treniraju.
Mažoret ples poboljšava kondiciju, motoriku pokreta, osećaj za ritam, držanje tela, a najviše potencira na vedrom duhu, timskom radu , druženju i dobrom provodu. Naše trenerice su uvek pune strpljenja, spremne su da sa svakim članom na poseban način, detetu prilagođen objasne, pokažu i nauče određen pokret ili korak. Imaju dovoljno vremena za svako dete. Trude se da sva deca podjednako napreduju, ne izdvajaju ih iz grupe, uče ih međusobnom poštovanju, slušanju i saradnji.
U zavisnosti od starosti deca su raporedjena po grupama. Radimo sa decom od treće godine i za svaku grupu i uzrast dece postoji poseban, prilagođen program rada.


Naš tim

Plesni studio "Lana", osnovan je 6. septembra 2018. u Pančevu. Studio su osnovale rođene sestre, Bogdana i Bogdanka Kelča, koje su ujedno i instruktorke mažoret plesa u istom. Plesni studio "Lana" nalazi se u Pančevu, u ulici Dositeja Obradovića 8K, ulaz u AMAN plus na Sodari (TAMIŠ KAPIJA).

Dositeja Obradovica 8k TAMIŠ KAPIJA, 26000 Pančevo,    0638033217, 062277736