• Telefon: 0638033217, 062277736
  • Adresa: Dositeja Obradovica 8k TAMIŠ KAPIJA
  • E-mail adresa: [email protected]
Pratite nas na društvenim mrežama:

Smerovi

Bubice - Mažoret za najmlađe


Smatramo da je veoma važno da se deca bave nekim sportom od malih nogu, kako bi na vreme stekla znanje i želju da se bave nečim korisnim u budućnosti.

Mažoret za najmlađe namenjen je deci uzrasta od 4 do 6 godina. Treninzi za najmlađe prilagođeni su njihovim mogućnostima, traju 45 minuta, sa dve pauze od po par minuta. Deca ovog uzrasta su radoznala, pokretljiva i prilagodljiva, cilj je da to iskoristimo i uputimo ih na pravilan fizički i psihički i razvoj. U grupi se sa decom rade vežbe ritmike, rade se osnove baleta, marševski korak, ali se već sada uče međusobnom poštovanju, slušanju i timskom radu. Ideja je da se deca ujedno i zabave, ali svakako steknu misao o nekoj obavezi te same odluče da dolaze i spremaju svoje stvari za trening (triko, baletanke i flašica sa vodom). Ponekad zvuči mnogo, jer neka deca imaju samo tri godine, ali uz redovne dolaske tokom cele sezone one polako razumeju i prihvataju, nauče i samim tim budu samostalne ubrzo.


Pogledajte raspored
image

Škola mažoret sporta


Škola mažoret sporta namenjena je deci uzrasta od sedam godina naviše. Škola mažoret sporta obuhvata obuku svih vrsta plesova, gimnastike i baleta, ali uz korišćenje rekvizita poput mažoret štapa, pom pona i zastava. Deca koja odluče da se bave mažoret sportom imaju sjajnu perspektivu za dugo bavljenje ovim sportom, jer mažoret nudi različite kategorije i nivoe u kojima se svako dete može pronaći i nakon određenog vremena treniranja može napredovati. Čak i kada misle da su sve naučile, nema kraja. Mažoret iznova nudi nova iskustva i izazove.

Na treninzima se radi na pravilnom držanju tela, vežbama ritmike, timskom radu, motorici pokreta. Treninzi se održavaju u kontinuitetu, tako deca jednom nedeljno imaju trening tehnike plesa, zatim trening gimnastike, kao i posebne kondicione treninge radi boljeg i bržeg napredka, kao i zdravijeg života.

Treninzi traju 1h i 30 minuta, i održavaju se tri puta nedeljno. Rezultat svega ovoga jesu takmičenja u državi i inostranstvu, putovanja, druženja, karnevali, gostovanja u emisijama, kao i ono najbolje - nagrade na takmičenjima.


Pogledajte raspored
image